Menu 1 € 29.95
-
Voorgerecht
-
Harira Gharbaouia
traditionele Marokkaanse soep met lamsvlees, kikkererwten, tomaten en verse kruiden.
-
Hoofdgerecht
-
Tagine Fessie
Lamsvlees bereid met o.a. gedroogde exotische vruchten, amandelen, honing en kaneel
-
Of
-
Poulet Mkali
In de oven gestoofde kip met olijven, citroen konfijt en een authentieke saffraan saus
-
Nagerecht
-
Dessert van de chef
Menu 2 Grill €37.50
-
Voorgerecht
-
Verschillende salades
Verschillende salades met bedoeling dat iedereen verschillende traditionele salades proeft.
-
Hoofdgerecht
-
Gegrilde specialiteiten
Gegrilde specialiteiten, Gemarineerde & gegrilde kippenborst, Gemarineerde & gegrilde kalfsfilet, Gemarineerde & gegrilde Lams koteletten, Kefta Baldia gegrilde kalfsgehakt.
-
Nagerecht
-
Dessert van de chef
Menu 3 €34,95
-
Voorgerecht
-
Verschillende salades
(met bedoeling dat iedereen verschillende traditionele salades proeft).
-
Hoofdgerecht
-
Tagine Fessie
Lamsvlees bereid met o.a. gedroogde exotische vruchten, amandelen, honing en kaneel
-
Of
-
Schotel agadir
2 verschillende soorten witvis op een bedje van aardappelen afgemaakt met gegrilde groentes..
-
Of
-
Couscous Classique
Couscous met lams vlees en diverse soorten groenten.
-
Nagerecht
-
Dessert van de chef
menu Safir €32,50
-
Voorgerecht
-
Verschillende salades
Verschillende salades met bedoeling dat iedereen verschillende traditionele salades proeft.
-
Warm tussengerecht
-
Bastilla Taklidya
Filodeeg gevuld met kip, gemalen amandelen, honing en kaneel.
-
Hoofdgerecht
-
Tagine Fessie
Lamsvlees bereid met o.a. gedroogde exotische vruchten , amandelen, honing en kaneel.
-
Of
-
Schotel agadir
2 verschillende soorten witvis op een bedje van aardappelen afgemaakt met gegrilde groentes..
-
Of
-
Couscous Classique
Couscous met lams vlees en diverse soorten groenten.
-
Nagerecht
-
Dessert van de chef
– Vegetarische menu’s en specifieke dieetwensen kunt u apart aan ons door geven.
– Tussengerecht en hoofdgerecht zijn gelegenheidsmaaltijden in Marokko, dus alleen bij speciale gelegenheden.